Eyüpsultan’da çeyrek final sevinci

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Eyüpsultan’da üç farklı noktaya kurulan dev ekranlardan maçı seyreden vatandaşlar çeyrek finale çıkmanın sevincini hep birlikte yaşadı.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya ile karşı karşıya geldi. Almanya'nın Leipzig kentinde bulunan Leipzig Stadyumu’nda oynanan maçta Türkiye'ye çeyrek finali getiren golleri 1’inci ve 59’uncu dakikalarda Merih Demiral attı.

3 FARKLI NOKTAYA DEV EKRAN KURULDU

Maç Eyüpsultan Belediyesi’nin Yeşilpınar Bölge Parkı ve Kemerburgaz Yaşam Parkı’na kurduğu dev ekranlardan canlı olarak yayınladı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Artİstanbul Feshane bahçesine maç yayını için dev ekran kurdu.

Eyüpsultanlılar, Portekizli hakem Artur Soares Dias’ın yönettiği maçı heyecanla seyrederken, Milli takımımızın attığı gollerle büyük coşku yaşadı. Maç sonunda ise çeyrek finale yükselmenin sevincini meşaleler yakarak kutladı.

İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

Toplu Taşıma Sürücülerine Yönelik Mesleki Eğitim

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Başladı

Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ticaret Diyaloğu Toplantısı Başladı

BİLSEM ÖĞRETMEN SEÇME VE ATAMA SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMU ÖĞRENCİ VE MEZUNLARINA DEVLET TEŞVİKLERİ İÇİN PROTOKOL

Bakan Işıkhan, “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlarına Sağlanan Teşvikler ve Öğrencilere Yönelik Devlet Katkıları” Temalı İşbirliği Protokolü İmza Törenine Katıldı

KARATAY LAVANTA GÜNLERİ SONA ERDİ

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Samsun’daki Yağışlarda Mahsur Kalan 34 Vatandaşımız, Güvenlikli Alanlara Tahliye Edildi

MERAM BELEDİYESPOR BİR KEZ DAHA YILDIZLAŞTI

Merkezefendi'nin Sporcusu Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nden Derece İle Döndü

TEPEBAŞI SAĞLIKLI KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

BAŞKAN ATAÇ: "DURMADAN DİNLENMEDEN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

AKSARAY’DA KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE YAZ KURSLARI ANNE VE ÇOCUKLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

KAFKASÖR FESTİVALİNİN 3. GÜNÜNDE 10 BOĞA GÜREŞTİ.

Büyükşehir’den Geben’e Yeni Köprü

Osmangazi Çocuk Yayın Hayatına Başladı

Basına ve Kamuoyuna

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül