Eyüpsultan’da çeyrek final sevinci

CHP 3.07.2024 11:45:31 0
Eyüpsultan’da çeyrek final sevinci

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Eyüpsultan’da üç farklı noktaya kurulan dev ekranlardan maçı seyreden vatandaşlar çeyrek finale çıkmanın sevincini hep birlikte yaşadı.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya ile karşı karşıya geldi. Almanya'nın Leipzig kentinde bulunan Leipzig Stadyumu’nda oynanan maçta Türkiye'ye çeyrek finali getiren golleri 1’inci ve 59’uncu dakikalarda Merih Demiral attı.

3 FARKLI NOKTAYA DEV EKRAN KURULDU

Maç Eyüpsultan Belediyesi’nin Yeşilpınar Bölge Parkı ve Kemerburgaz Yaşam Parkı’na kurduğu dev ekranlardan canlı olarak yayınladı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Artİstanbul Feshane bahçesine maç yayını için dev ekran kurdu.

Eyüpsultanlılar, Portekizli hakem Artur Soares Dias’ın yönettiği maçı heyecanla seyrederken, Milli takımımızın attığı gollerle büyük coşku yaşadı. Maç sonunda ise çeyrek finale yükselmenin sevincini meşaleler yakarak kutladı.

İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi

Başkan Türkel: “Dertlenmeye değil, çalışmaya geldim"

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

BAŞKAN BALABAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADI