Tarih: 26.10.2024 16:34

Eyüpsultan'da asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler, son olarak Çırçır Mahallesi Kestane Sokak’ta asfalt serimi gerçekleştirdi.

Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, göreve geldikleri günden beri Eyüpsultan’ın uzun yıllardır ihmal edilmiş sorunlarına tek tek dokunduklarını vurgulayarak, “Bu önemli sorunlardan bir tanesi de köstebek yuvasına dönmüş Eyüpsultan’ın sokakları. İlçenin sokaklarını yeniden canlandırmak ihya etmek, bunu da en temel gereği asfaltlama çalışmaları” dedi.

“136 SOKAĞIMIZA 50 BİN TON ASFALT SERDİK”

Bu süreçte bugüne kadar 84 sokağın asfaltının tamamen yenilendiğini, 53 sokağa müdahale edildiğini sözlerine ekleyen Başkan Özmen, “136 sokağımız bu manada ihya oldu. Bu süreçte 136 sokağımıza toplam 50.000 ton asfalt serdik. Bu da Eyüpsultan ölçeğinde baktığımızda bu kadar kısa sürede muhteşem bir sonuç, netice” açıklamasını yaptı.

“AYNI ANDA 5 MAHALLEMİZDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Çırçır Mahallesi’nde Kestane Sokak'ta 4.000 metrekarelik alanda 710 ton asfalt döküldüğünü ifade eden Başkan Özmen, “Burası 500 metreyi aşkın bir sokak. Bu sokakla beraber aslında şu anda aynı anda Mithatpaşa Mahallesi, Merkez Mahallesi, Esentepe ve İslambey dahil olmak üzere toplamda 5 mahallemizde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de asfaltlama çalışmalarımızla sokaklarımızı ihya etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


İstanbul,Eyüpsultan Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —