ETO BAŞKANI GÜLER'DEN BAŞKAN ATAÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP 30.04.2024 19:10:34 0
ETO BAŞKANI GÜLER

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi.  Güler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından tekrar Başkanlığa seçilen Başkan Ataç’ı tebrik etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetimini makamında ağırladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşın yüksek teveccühü ile yeniden göre seçilen Başkan Ataç’a hayırlı olsun dileklerini ileten Güler, yeni dönemdeki çalışmalarında da başarılar diledi. Güler ayrıca ETO’nun kuruluşunun 130’uncu yılı dolayısıyla Başkan Ataç’a plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, odanın 130’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak Güler’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

“Ferdi Zeyrek Bir Karara İmza Attıysa Bunun Arkasında Adalet Vardır, Hakkaniyet Vardır”

Başkan Bozbey, “Zincir marketlere nüfus kriteri getirmek zorundayız”

ADAPTİF BİNİCİLİK EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR