ETİMESGUT´TA HAVA ATIŞI: ETİMESGUT BELEDİYESİ TARAFINDAN 3x3 BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

CHP 21.05.2024 17:36:35 0
ETİMESGUT’TA HAVA ATIŞI: ETİMESGUT BELEDİYESİ TARAFINDAN 3x3 BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Etimesgut Belediyesi tarafından Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun katılımıyla Ülkü Spor Tesisleri’nde 3x3 basketbol turnuvası gerçekleştirildi. Kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen turnuva izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Özellikle de basketbol severler tarafından memnuniyetle karşılanan etkinlik, 19 Mayıs’ın aynı zamanda bir Spor Bayramı olduğunu hafızalarda yeniden canlandırdı.

Turnuva başlamadan tesislere gelen Erdal Beşikçioğlu hem vatandaşlar hem de sporcular tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Sonrasında ise Beşikçioğlu, gençlerle birlikte basketbol oynadı ve turnuva kapsamında yapılan maçları yakından takip etti. Turnuva sonucunda kazanan takımlara madalyalarını ve kupalarını takdim eden Erdal Beşikçioğlu, 19 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu tüm vatandaşlarla paylaştı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi özel bir günde vatandaşları spor ile buluşturan bu etkinlik herkes tarafından memnuniyetle karşılanırken, Etimesgut Belediyesi’nin 19 Mayıs programları kapsamında birçok etkinlik düzenlemesi Etimesgutlu vatandaşların kapsayıcı bir belediyecilik anlayışı ile tanışmasını sağladı.

Ankara,Etimesgut Belediyesi

ODUNPAZARI BELEDİYESİ TÜRK MÜZİĞİ KOROSU DİNLEYENLERİNİ MEST ETTİ

Başkan Mutlu, Sosyal Demokrasi Derneği’nin Panelinde Konuştu

Konak’ta Tarihe Yolculuk Devam Ediyor