ETİMESGUT´TA 23 NİSAN COŞKUSU

ETİMESGUT’TA 23 NİSAN COŞKUSU

BEŞİKÇİOĞLU 23 NİSAN'I HALKLA KUTLADI

Etimesgut’ta 23 Nisan coşkusu sokaklara taştı. Başkan Beşikçioğlu çocukların elinden tuttu, halkla birlikte yürüdü, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Koltuğunu minik Talha’ya devreden Beşikçioğlu, Atatürk vurgusu yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. Yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etimesgut’ta coşkuyla kutlandı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu düzenlenen korteje çocuklarla birlikte katıldı. Korteji bando takımının yanı sıra 7’den 70’e yüzlerce Etimesgutlu eşlik etti.

Çevredeki esnaf ve vatandaşlarda Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafları açarak yürüyüşe alkışlarla destek verdiler. Başkan Beşikçioğlu halkı selamlayarak halkın bayramını tebrik etti.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK
Etimesgut Kaymakamlığı önünde sona eren yürüyüşün ardından Başkan Beşikçioğlu Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)  ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafında da Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Program Belediye Başkanılğı’nda devam etti.

KOLTUĞU TALHA’YA DEVRETTİ
Beşikçioğlu kendisini ziyarete gelen çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti. Beşikçioğlu,  23 Nisan nedeniyle koltuğunu Zekiye Güdüllüoğlu İlkokulu öğrencisi Talha Barut’a devretti. Çocuklar yeni Başkan’dan park ve oyun alanı isterken, Beşikçioğlu da not alarak bu isteklerin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.

23 NİSAN KUTLAMASI
Beşikçioğlu yaptığı açıklama da 23 Nisan’ın gün boyunca  halkla birlikte iç içe coşkuyla kutladıklarını ifade ederek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılını kutlamanın gurur ve mutluğunun içerisinde olduğumuz bu günde,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, yürek dolusu sevgiler sunuyorum” dedi.

Diğer yandan Etimesgut Belediyesi’nin 23 Nisan programları okul ve parklarda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Ankara,Etimesgut Belediyesi

BAKAN TEKİN, "ORİJİNAL ATATÜRK PORTRESİ SERGİSİ"NİN AÇILIŞINA KATILDI

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayı ile Başladı

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü