ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN ZUMBA FESTİVALİ

CHP 2.07.2024 23:55:06 0
ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN ZUMBA FESTİVALİ

ETİMESGUT BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ DANS VE SPORSEVERLERİ ZUMBA FESTİVALİNDE BULUŞTURDU.
Etimesgut’ta bulunan Devlet Bahçeli yerleşkesinde vatandaşları spor ve harekete teşvik etmek için gerçekleştirilen Zumba Festivaline Belediye Başkan yardımcımız Metin Akyüz ile birlikte Spor Genel Koordinatörü Gürsel Dedeoğlu ve Spor İşleri Müdürü Mustafa Kaya katıldı. Belediye’nin spor tesislerinde görev yapan spor hocaları eşliğinde gerçekleştirilen festival renkli görüntülere sahne oldu.

Her fırsatta spora ve sporcuya verdiği desteğe vurgu yapan Etimesgut Belediye Başkanımız Sn. Erdal Beşikçioğlu, “Her türlü kültür, sanat ve spor alanında halkımız için Etimesgut Belediyesi'nin olanaklarını sonuna kadar kullanacağız. Spor konusunda ilçemizi örnek bir ilçe yapacağız. Böylesine katılımın yüksek olduğu bir festivalde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Festivale katılanlar, birlikte hareket etmenin keyfini çıkarıp müziğin ritmi eşliğinde keyif dolu anlar yaşadılar.

Ankara,Etimesgut Belediyesi

Çevre Dostu Ulaşım İçin Ödemiş’te Bir İlk

Konak Belediyesi Emeklilerin Yanında: ‘Mutluluk Kahvesi’ Hizmete Açıldı

ÇBFK´dan Genç Yeteneklere Çağrı