Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanından Özaşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP 21.04.2024 09:15:45 0
Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanından Özaşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ, beraberinde oda yöneticileriyle birlikte Sayın Özaşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaret sırasında konuşan Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ, belediye başkanının yeni görevinde başarılar dileyerek, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını ve beklentilerini paylaştı. Akdağ, şehrin ticari ve sosyal hayatında esnafın önemine vurgu yaparak, iş birliği ve dayanışma içinde olacaklarını belirtti.
Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın şehrin ekonomik ve kültürel yapısındaki önemine değindi. Yeni dönemde şehrin kalkınması ve gelişmesi için esnaflarla iş birliği içinde olacaklarını ifade etti.
Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, esnaf ve belediye yönetimi arasındaki iletişimin güçlenmesi ve ortak çözüm odaklı çalışmaların artması bekleniyor.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Yol Süpürme Araçları Görücüye Çıktı

Vergi Haftası Başladı

Belediye Herdem Tiyatro Topluluğu Çıtayı Yükseltiyor