“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

AK PARTİ 30.06.2024 01:35:27 0
“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (Ribegem) tarafından 24-29 Haziran tarihleri arasında organize edilen  “Esila Tüfekçi Mahalleler Arası Çocuklar Futbol Turnuvası ve Şenliği” İslampaşa mahallesinin şampiyonluğuyla tamamlandı.

Turnuva final müsabakalarına ve çocuklar için düzenlenen sosyal etkinliklere Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in yanısıra mahalle muhtarları ve aileler katıldı.

Mahalle muhtarlarının takımların direktörlüğünü yaptığı futbol turnuvasında 19 mahalle takımı şampiyonluk için ter döktü.

Final maçı İslampaşa ve Taşlıdere mahalleleri arasında oynandı. Karşılaşmayı İslampaşa kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin günün anısına turnuvanın da isminin verildiği Esila Tüfekçi’nin ailesine plaketlerini takdim etti. Başkan Metin ardından şampiyon olan İslampaşa takımına kupalarını takdim etti.

Finallerin ardından Rize Belediyesi tarafından çeşitli ikramların eşliğinde çocuklar için eğlenceli animasyon gösterileri, oyunlar, bilyeli tahta arabalar ve eğlenceler düzenlendi.

Rize,Rize Belediyesi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ “ÖĞRENCİ YETENEKLİ ÖĞRETMEN FARKINDA” PROJESİNİ TAMAMLADI

SASKİ, 7/24 iş başında

KONFORLU ULAŞIMA HALKTAN TAM NOT

Büyükşehir’in sporcusu Türk Bayrağı’nı Paris’te dalgalandıracak

Büyükşehir Belediyesi Muhtar Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Alemdar Kızılcahamam'da 3 bakanla görüştü: “Sakarya'yı yepyeni yatırımlarla taçlandıracağız”

Büyükşehir, Erciyes’te Çocuk Bisiklet ve Aktivite Parkı Sezonunu Açtı

Onikişubat’ta 24 Mahallede Su Kesintisi Uyarısı!

Büyükşehir’den Toplu Ulaşımda Vatandaşlara Bir Destek Daha