Esenyurt’ta Okul Sütü Günü Kutlandı...

CHP 30.09.2024 04:23:16 0
Esenyurt’ta Okul Sütü Günü Kutlandı...

Başkan Özer’den Çocukların Gelişimine Destek: ‘Çocuklar Ülkemizin Geleceği’ Diyerek Süt Dağıttı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Dünya Okul Sütü Günü etkinliği kapsamında Esenyurtlu çocuklara süt ikramında bulundu. Başkan Özer, “Çocuklarımıza daha sağlıklı bir gelecek için süt dağıtıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Daha sağlıklı yaşamaları ve iyi eğitim almaları, ülkemizin geleceği için önemli” dedi.

Süt ve süt ürünlerinin tüketimini teşvik etmek amacıyla her yıl kutlanan ‘Dünya Okul Sütü Günü’ etkinlikleri kapsamında Esenyurtlu çocuklara süt dağıtıldı. Esenyurt Belediyesinin İBB ile birlikte Yeni Belediye Meydanı'nda gerçekleştirdiği etkinlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, çocuklara süt, kek ve gofret ikram ederek sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekti.

“Süt, Çocuklarımız İçin Önemli Bir Gıda”

Çocuklara daha sağlıklı bir gelecek bırakmak için süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Prof. Dr. Özer şöyle konuştu: “Bugün Dünya Okul Sütü Günü. Çocuklarımıza süt, bisküviler, kekler ve gofretler veriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine bu konudaki destekleri için yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü süt, çocuklarımız için son derece önemli bir gıda. Kalsiyum eksikliğini gidermekte ve vücut gelişimini sağlamakta. Çocuklarımızı mutlaka sütle beslemeliyiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Daha sağlıklı yaşamaları ve iyi eğitim almaları, ülkemizin geleceği için önemli.”



İstanbul,Esenyurt Belediyesi

BAŞKAN HÜRRİYET’TEN KAPANCA SOKAK SAKİNLERİNE FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

‘Trafik Park’ Hem Çocukların Hem de Velilerin Gözdesi

Esenyurt’ta Okul Sütü Günü Kutlandı...

Büyükşehir ilçelerde dört koldan sahada

AYDIN EFELER ZİRAAT ODASI'NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

HACI HASAN HÜSEYİN ÖZKAN VEFAT İLANI

Büyükşehir’de gündem; ‘Depreme dirençli Bursa’

Büyükşehir’den öğrencilere çamaşırhane ve nakliye hizmeti

TOROSLAR BELEDİYESİ İLK ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİNİ AÇTI

14.7°