Esenyurt’ta İbadethaneler Pırıl Pırıl

Esenyurtlular İbadetlerini Temiz ve Sağlıklı Bir Ortamda Yapıyor

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yapabilmesi için çalışan Esenyurt Belediyesi, cami ve cemevlerini dip köşe temizleyerek, pırıl pırıl yapıyor. Belediyenin başarılı bir şekilde yürüttüğü bu hizmet, vatandaşlardan tam not alıyor.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, cami ve cemevleri temizliklerine hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir mekanda yapmaları için özveri ile çalışan temizlik ekipleri, program dahilinde her gün farklı ibadethaneleri temizliyor. Cami ve cemevlerinin her köşesini titizlikle temizleyen ekipler; halıları yıkıyor, camları siliyor, avluları tazyikli suyla kir ve tozdan arındırıyor. Bu sayede vatandaşlar da sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadet edebilmenin huzurunu yaşıyor.

108 İbadethane Dip Köşe Temizleniyor

İlçe genelindeki 108 cami ve cemevini günlük periyotlarla temizlediklerini belirten Esenyurt Belediyesi İbadethane Sorumlusu Ferdi Bayram, “Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’in öncülüğünde ilçemizdeki tüm ibadethanelerin temizliğini yapıyoruz. Camiler, cemevleri ve Kur’an kurslarında camlar, halılar, ayakkabılıklar ve sosyal kullanım alanlarını temizleyerek, avluları tazyikli suyla yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve temiz bir ortamda yapmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

Temizlik Çalışmalarına Vatandaşlardan Tam Not!

Esenyurt Belediyesinin temizlik konusunda çok başarılı olduğunu söyleyen Kutbettin Karataş, “Başkanımız yeni gelmesine rağmen çok başarılı. Temizlik, sosyal yardım çalışmaları... Hepsinden çok memnunuz. Çok güzel bir hizmet, gelip camilerimizi temizliyorlar. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

İstanbul,Esenyurt Belediyesi

KARAKÖPRÜ’DE AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

BAŞKANIMIZ, MERVE ÇELİK VE ENVER SARI ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

Samsun Keşif Kampüsü’nde yeni dönem başladı