ESENTEPE MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

CHP 15.10.2024 05:44:50 0
ESENTEPE MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ve kırsal ilçelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esentepe Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışmalarında da sona gelindi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Esentepe Mahallesi Sırma Sokak, Osmanpaşa Sokak ve Akkurt Sokak’ta Oedaş başta olmaz üzere diğer alt yapı kurumlarının da yaptığı çalışmalar tamamlandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından 400 metre kanalizasyon hattı, 200 metre yağmur suyu uzatma hattı, muayene bacaları ve ızgara kovaları yenileme çalışmaları ile parsel yenilemelerinin ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, asfalt çalışmalarını da tamamlamak üzere.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ekiplerin kent merkezinde ve kırsalda yol çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, “Esentepe Mahallemizde imar planına uygun olarak yol genişletme çalışmalarımızda sona geliyoruz. Sırma Sokak, Osmanpaşa Sokak ve Akkurt Sokak’ta alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde ekiplerimiz bölgeyi 20 metre genişliğine çıkaran sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Asfaltlamanın tamamlanmasıyla birlikte tretuvar çalışmalarına da başlayarak yollarımızı hem araçlar hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirmiş olacağız.” dedi.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

ALTINORDU’DA 4 MAHALLEYE NEFES ALDIRAN ÇALIŞMA

Bursa Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmeni Ali Düşenkalkar oldu

Nazilli Belediyesi’nden vatandaşlara çağrı

“Karşıyaka’nın hakkını istiyoruz”

Cumhuriyet Mahallesi’ne yıllardır beklenen yatırım

ESENTEPE MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

ALTINORDU’DA GENÇ OLMAK AYRICALIKTIR

MANSUR YAVAŞ’TAN ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 101’İNCİ YILINA ÖZEL RESEPSİYON

Boztepe Seyir Terası’nın bir günlük geliri şehit ailelerine bağışlandı

24.2°