Esen’den Pençe-Kilit Harekâtı Gazisine Ziyaret

MHP 24.10.2024 18:32:58 0
Esen’den Pençe-Kilit Harekâtı Gazisine Ziyaret

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Pençe Kilit Operasyonu’nda Suriye’de mayın patlaması sonucu kafasına darbe alarak görme yetisini kaybeden hemşehrisi Gazi Cemal Tüter’i evinde ziyaret etti.

Kahraman Gaziye minnettarlığını belirten Başkan Esen, vatan ve millet yolunda gösterilen cesaret ve fedakarlıkların asla unutulmayacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Tüter ise hatırlanmaktan ve Esen’i evinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Başkan Esen, ziyaret sonunda Gazi Tüter’e Türk bayrağı motifli filografi hediye etti.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan, Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a ziyaret.

Çankırı’da Heykeller Bakıma Alındı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TARAFINDAN EMEKLİ OLAN PERSONELLERE PLAKET TAKTİMİ YAPILDI.

BAŞKANIMIZDAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İtfaiyeden Kış Öncesi Baca Temizliği Uyarısı

Erzincan Belediyesi, öğrencilere su tasarrufu eğitimi veriyor.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

GÜMÜŞHANELİ TEKNİK MESLEK MENSUPLARI DERNEĞİ’NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET