EŞBAŞKANLARIMIZIN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

DİĞER 8.05.2024 00:50:50 0
EŞBAŞKANLARIMIZIN İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan beraberindeki heyetle birlikte Çaldıran ve Erciş ilçelerini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün Bahçesaray ve Çatak ilçelerine ziyaret eden eşbaşkanlarımızın bugünkü durağı ise Çaldıran ve Erciş ilçeleri oldu. 

Çaldıran ilçesini ziyaret eden eşbaşkanlarımızı Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ile Hatice Atabay Gündoğdu karşıladı. 

Hasçelik ve Gündoğdu’ya yeni görevlerinde başarılar dileyen Eşbaşkanımız Neslihan Şedal Çaldıran’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek Çaldıran’a hizmet için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını söyledi. Eşbaşkanımız Şedal “Buraya Genel Sekreter vekillerimiz ve daire başkanlarımız ile geldik. Amacımız hizmet olarak geride kalan Çaldıran ilçemize kalıcı çözümler bulup buranın gelişimine katkıda bulunmak. Büyükşehir Belediyesi olarak Çaldıran Belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışıp halkımıza hizmet edeceğiz. Sizleri de seçim sürecinde almış olduğunuz başarılar için kutluyorum. Göreviniz hayırlı olsun” dedi. 

Bu ziyaretin en temel amacının Çaldıran’a yapılacak olan hizmetlere destek vermek olduğunu belirten Eşbaşkanımız Abdullah Zeydan ise “Yeni göreviniz halkımıza ve sizlere hayırlı olsun. Van ve ilçelerinde halkımızın destekleriyle çok iyi bir başarıya imza atarak ilçelerin tamamını kazandık. Bu başarının ardında da ilk hedefimiz Van ve ilçelerini güzel hizmetlerle hak ettiği yere getirmektir. Bunları da el ele verip birlikte başaracağız” dedi. 

Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ile Hatice Atabay Gündoğdu’da ziyaretten duydukları memnuniyeti diye getirerek Eşbaşkanlarımız Şedal ve Zeydan’a teşekkür ettiler. 

Yapılan konuşmaların ardından eşbaşkanlarımız Çaldıran Belediyesinin Mayıs ayının 2. meclis toplantısında katıldı.  Daha sonra Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik,  Hatice Atabay Gündoğdu ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen eşbaşkanlarımız vatandaşlarında sorun ve taleplerini dinleyip not etti.

Son olarak Erciş İlçesine giden Eşbaşkanlarımız Şedal ve Zeydan burada Erciş Belediyesini ziyaret etti. Belediye Hizmet binasında Eşbaşkanlar Güler Temel ve Baran Bilici tarafından karşılanan Eşbaşkanlarımız, Temel ve Bilici’ye yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Eşbaşkanlar Temel ve Bilici ziyarettin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Erciş’in kronikleşmiş sorunları ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

Konuşmaların ardından Eşbaşkanlarımız Erciş Belediyesi Toplantı Salonu’nda muhtarlar toplantısına da katıldı.  

102 Mahalle muhtarının sorun ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlarımız, aktarılan sıkıntıları not aldı, çözüm için gereğinin yapılacağını sözü verdi.


Van,Van Belediyesi

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMDA UYGULANAN TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMUN MALİ TABLOSU HAKKINDA VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "GENÇLER İÇİN SPOR AKADEMİSİ Mİ, PROFESYONEL TAKIM YÖNETİMİ Mİ?"

Başkan Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Siirt Belediyesi'nde Çarşamba Günleri Vatandaş Buluşmaları

Belediye Eşbaşkanlarımıza Ziyaretler Sürüyor

Büyükşehir'in Kırsal Hizmetleri Sezona Başladı

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Nevşehirli Çiftçilere 50 Bin Adet Ücretsiz Fide Dağıtıldı

26.3°