Tarih: 25.06.2024 19:40

Eşbaşkanlarımızdan Tuşba Belediyesi’ne ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan Tuşba Belediyesini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan ilçe belediyelerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti. Eşbaşkanlar, Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş, Ümit Keser ve Meclis üyeleri tarafından karşılandı. Belediye binasında bir araya gelen eşbaşkanlar, belediye projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Akkoş ve Keser’e görevlerinde başarılar dileyen Eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan, “Tuşba ilçesini daha yaşanılır bir yer haline getirebilmek için gereken desteği vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Tuşba Belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışıp halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan’a teşekkür etti.

Van,Van Belediyesi

Orjinal Habere Git