Eşbaşkanlarımızdan Kurban Bayramı Mesajı / Ji Hevşaredarên me Peyama Cejna Qurbanê

DİĞER 15.06.2024 19:22:58 0
Eşbaşkanlarımızdan Kurban Bayramı Mesajı / Ji Hevşaredarên me Peyama Cejna Qurbanê

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Eşbaşkanlarımız, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, sevgi ve barış tohumlarının ekilip yeşertildiği, dargınların barıştığı, dayanışma ve paylaşma duygularının doruğa çıktığı çok özel anlardır. 

Van Büyükşehir Belediyesi olarak da yurttaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için elden geldiğince tedbirlerimizi aldık ve halkımızla birlikte huzurlu bir bayram geçirme gayesi içerisindeyiz. 

Bizler birlikte umutlarımızı büyütüyoruz. İnanıyoruz ki dayanışma ve birlikteliğimiz önümüzdeki süreçte daha da pekişecek ve bizi daha da güçlendirecektir.

Bu vesileyle Kurban Bayramının bu topraklarda, bölgemizde, Ortadoğu’da ve tüm dünyada; barışa, huzura, kardeşliğe, eşit ve özgür bir yaşama vesile olmasını dileyerek, tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

----------------------------------------------------------------------------

Hevşaredarên Bajarê Mezin a Wanê Neslîhan Şedal û Abdullah Zeydan, bi munasebeta Cejna Qurbanê peyamekî parve kirin. 

Hevşaredarên me di peyama xwe de wiha gotin:

“Cejn, rojên pîroz in, rojên bextewariyê ne. Rojên aştî û çandina tovên hizkirinê ne. Vê rojê dubendî ji holê radibin, hevgirtin û parvekirin derdikeve asta herî jor. 

Em jî weke Şaredariya Bajarê Mezin a Wanê, ji bo welatiyên me cejneke bê pirsgirêk derbas bikin tişta ji destê me tê em dikin. Her wiha em hêvî dikin ku emê bi gelê xwe re cejnê bi aramî derbas bikin. 

Me bi hev re hêviyên xwe mezin kirin. Em bawerin ku piştgirî û hevgirtina me dê di pêvajoya pêşiya me de xurttir derkeve pêş. 

Bi vê hêviyê em Cejna Qurbanê pîroz û bimbarek dikin. Em hêvî dikin ku ev cejn li welatê me, li Rojhilata Navîn û tevahiya cîhanê bibe wesîleya aştî, aramî, biratî, wekhevî û jiyaneke azad. Hêvî û armanca me ew e ku têkoşîna aştî û azadiyê ya li welatê me û li çar aliyê cîhanê bigihîje serfiraziyê.”


Van,Van Belediyesi

BAŞKANIMIZ ESNAFLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKANIMIZ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

BAŞKANIMIZ BARINAK CAFE RESTORAN'IN AÇILIŞINA KATILDI

Eş Başkanlarımız, Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ HAC İBADETİNİ TAMAMLAYAN HEMŞEHRİLEMİZİ ZİYARET ETTİ

EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADİR HUM BAYRAMI’ MESAJI

İtfaiye Kayıp Ahmet İçin 500 Bin Metre Kare Alanı Taradı

Eş Başkanlar personelin Kurban Bayramını kutladı

CHP heyetinden DBB’ye ziyaret

35.6°