EŞBAŞKANLARIMIZDAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

DİĞER 10.05.2024 13:01:33 0
EŞBAŞKANLARIMIZDAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eşbaşkanlarımızın mesajı şöyle:

“Engelliler Haftası, engelli yurttaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları toplumsal yaşama daha etkin ve verimli kılmak adına her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan önemli bir farkındalık haftasıdır.  Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluk ve bilincin farkındayız. Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzun farkına vararak, engelli yurttaşlarımıza karşı her zaman duyarlı olmalıyız. Engelli yurttaşlara fırsat sunulduğunda ne kadar başarılı ve üretken olduklarına şahit olmaktayız. Engelli yurttaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak ve onların günlük yaşamda yerlerini alabilecek şartları oluşturmak bizlere düşen en önemli görevlerdendir.

Van Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirilecek tüm çalışmalarda engelli yurttaşlarımızı gözeterek, kentimizi engelsiz bir şehir haline getirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde engelli yurttaşlarımızı gözeterek hareket edeceğiz. Bu nedenle dünya genelinde 1 milyarı aşkın, Türkiye’de ise 12 milyon civarında özel gereksinimli bireylerin Engelliler Haftası'nı kutluyor, her an onların yanında olduğumuzu belirterek, kendileri ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz.”

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları

Neslihan ŞEDAL & Abdullah ZEYDAN


Van,Van Belediyesi

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi giriş yolu yenilendi

DİLENCİLERE KARŞI DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI…

MİNİKLERİN YILSONU HEYECANINA ORTAK OLDUK

Büyükşehir’den Motosiklet Park Alanı

KURBAN PAZARI YER TAHSİSLERİ KURA İLE BELİRLENECEK…

AK PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKANIMIZ YAVUZ SELİM İLKOKULU TARAFINDAN DÜZENLENEN KERMESE KATILDI

BAŞKANIMIZ ÖZDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

26.1°