Eşbaşkanlarımızdan Dünya Yaşlılar Günü'nde Anlamlı Ziyaret

DİĞER 2.10.2024 20:07:19 0
Eşbaşkanlarımızdan Dünya Yaşlılar Günü

Siirt Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen program çerçevesinde, yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

Eşbaşkanlarımız, gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrası yaptıkları ortak açıklamada şunları ifade ettiler: “Yaşlı vatandaşlarımız, toplumumuzun en değerli ve saygıdeğer bireyleridir. Onların yaşam kalitesini artırmak, sosyal yaşamda daha aktif yer almalarını sağlamak ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, belediyemizin öncelikleri arasındadır. Bu anlamlı günde yanlarında olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Ziyaretler sırasında, vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri dinlendi, belediyemiz tarafından sağlanan hizmetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yaşlı vatandaşlarımız ise bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Ziyarete Belediye meclis üyelerimiz de eşlik etti.

Siirt,Siirt Belediyesi

Başkan Kasım Gülpınar’a Büyük Şeref Belgesi Takdim Edilecek

Eş Başkan Bucak, hizmet alanlarını yerinde inceledi

Otobüs Saatleri ve Güzergahları