EŞBAŞKANLARIMIZA İLK HALKLA BULUŞMA GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ

DİĞER 8.05.2024 18:56:45 0
EŞBAŞKANLARIMIZA İLK HALKLA BULUŞMA GÜNÜNDE YOĞUN İLGİ

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, halkla buluşma günü kapsamında gelen ziyaretçileri kabul etti. Ziyaretçilerle tek tek tokalaşan Eşbaşkanlarımız, halkın sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

Eşbaşkanlarımıza yapılan ziyaretler kapsamında Van Dernekler Federasyonu (VANFED) yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Van İl teşkilatı, Deva Partisi Erciş ilçe teşkilatı, Vangücü Kadın Futbol Takımı, Vanspor Taraftaflar Grubu Gölkentliler Derneği, Star Kadın Derneği ve Kadın Kooperatifi, Arsisa Dil Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği üyeleri de tebrik edip hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

Ayrıca işten atıldığı iddia edilen engelli çalışanlarımız da Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarımız Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Eşbaşkanlarımız kentin her noktasında engelli yurttaşlarımızın daha rahat etmeleri için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, engellilerin işten çıkarıldığı yönünde yapılan haberlerin tamamen asılsız ve yalan olduğunu ifade ettiler. 

Ziyaretlerden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Eşbaşkanlarımız, siyasi parti, STK, dernekler, demokratik kitle örgütleri ve şehrin tüm dinamikleri ile birlikte kenti yöneteceklerini vurguladı.



Van,Van Belediyesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen programla ilçemizde coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen programla ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Nevşehir’de 19 Mayıs Coşkusu

Karahantepe’ye Doğa Yürüyüşü

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMDA UYGULANAN TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMUN MALİ TABLOSU HAKKINDA VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "GENÇLER İÇİN SPOR AKADEMİSİ Mİ, PROFESYONEL TAKIM YÖNETİMİ Mİ?"

Başkan Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Siirt Belediyesi'nde Çarşamba Günleri Vatandaş Buluşmaları

26.1°