Eşbaşkanlarımız Çaldıran ve Muradiye İlçelerini Ziyaret Etti

DİĞER 3.07.2024 01:39:15 0
Eşbaşkanlarımız Çaldıran ve Muradiye İlçelerini Ziyaret Etti

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan, beraberindeki heyetle birlikte Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’ın ilçe ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Eşbaşkanlar Çaldıran ve Muradiye ilçelerini ziyaret etti.

Beraberindeki belediye meclis üyeleri ve daire başkanlarıyla birlikte ilk olarak Çaldıran ilçesini ziyaret eden Zeydan ve Şedal’ı Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ile Hatice Atabay Gündoğdu karşıladı.

Belediye binasına geçen Eşbaşkanlar, Çaldıran Belediyesinin Temmuz ayı meclis toplantısına katıldı. Belediye meclis üyelerinin yoğun katılım sağladığı meclis toplantısında önemli gündem maddeleri görüşüldü. 

Esbaşkanlar, Çaldıran'ın sorunlarını bildiklerini belirterek, sorunların giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.

Çaldıran Belediye Eşbaşkanları Fettah Hasçelik ile Hatice Atabay Gündoğdu da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eşbaşkan Şedal ve Zeydan’a teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından Eşbaşkan Şedal ve Zeydan, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Çaldıran itfaiye grup amirliğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında itfaiye personeli ile bir araya gelen Eşbaşkan Şedal ve Zeydan, personelin sorunları ve taleplerini dinledi. Ziyaret itfaiyeciler ile birlikte çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Muradiye’de belediye ve esnafa ziyaret

Çaldıran ziyaretlerinin ardından eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan, Muradiye ilçesine geçti. Eşbaşkanlar ilçe çarşı merkezinde Muradiye Belediyesi Eşbaşkanları Barış Yılmaz, Hediye Sayıner, DEM Parti ve DBP İlçe Eşbaşkanları tarafından karşılandı. Eşbaşkanlar ve beraberindekiler kitlesel bir şekilde Muradiye Belediyesi’ne geçerek Sayıner ve Yılmaz’a başarılar diledi. 

Burada bir konuşma yapan Eşbaşkan Neslihan Şedal, Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet için burada olduklarını dile getirerek, “Muradiye halkını sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Van ve Muradiye halkı seçimlerde üzerinde düşen görevi yaptı. Van Büyükşehir ve 13 ilçeyi aldık. Şimdi arkadaşlarımız ile birlikte halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz ve bu hizmetleri hep sürdüreceğiz. Seçimlerden sonra bildiğiniz üzere bir mazbata gasbı oldu. Fakat Van halkımız buna müsaade etmeyerek iradesine sahip çıktı. Kayyum politikaları yüzünden kentimiz ve ilçelerimiz hizmet konusunda geri kalmış durumda. Biz seçilmişler olarak halkımızdan esirgenmiş hizmetleri vereceğiz. Kayyumlar bize çok borç bıraktı, ancak biz borçlara rağmen halkımıza hizmeti sürdüreceğiz. Bunca sorun ve sıkıntılarına rağmen halkımız ile birlikte bu sorun ve sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Bunun için Kent Konseyi çalışmalarına başladık. Muradiye’nin sorun ve sıkıntısı varsa o konseyde yer alacak. Muradiye Belediyesi ile el ele vererek ilçemizi kalkındıracağız” dedi. 

Muradiye Belediyesi Eşbaşkanları Barış Yılmaz ve Hediye Sayıner, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eşbaşkan Şedal ve Zeydan’a teşekkür etti.

Ziyaret ve konuşmaların ardından Eşbaşkanlar ve beraberindeki heyet ilçe esnafı ile bir araya geldi. Esnafı gezen Zeydan ve Şedal, sorun ve taleplerini dinledi, sorunların çözümü için üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.


Van,Van Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi Kasap ve Et Ürünleri Satan Marketleri Denetledi

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Hakkında Duyuru

Şanlıurfa Valiliği İl Göç iDaresi Müdürlüğü İhale İlanı Hakkında Duyuru

Büyükşehir Viranşehir'de Yol Kalitesini Artırmak İçin Sathi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor

AKDENİZ KENT KONSEYİ 12’NCİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

DBB sosyal durum tespiti için saha araştırması yapıyor

‘Temiz bir kent’ için cadde ve bulvarlara çöp kovaları yerleştiriliyor

ÇOCUK SANAT MERKEZİMİZ CIVIL CIVIL

Belediye Başkanı Rasim Arı: “Gençlerimizin Her Zaman Destekçisi Olacağız”

30.1°