Eşbaşkanlar Van'ın yöresel yemeklerinden helîse ve sengesîr pişirdi

DİĞER 11.10.2024 22:14:22 0
Eşbaşkanlar Van

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan Van standında şef Ali Geyik ile birlikte Van'ın yöresel lezzetlerinden helîse ve sengesîr pişirdi. Soğan doğrayıp yemek pişiren Eşbaşkanlar, kendi elleriyle pişirdikleri yemekleri standı ziyaret eden yurttaşlara ikram etti.

Van Dernekler Federasyonu (VANFED) tarafından düzenlenen 3. Van Kültür Buluşmaları birbirinden güzel ve renkli görüntülerle devam ediyor.

İlk günden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Van standı adeta ilgi odağı oldu. Standa gelen yurttaşlar, Eşbaşkanların yemek sürprizi ile karşılaştı. Eşbaşkan Şedal ve Zeydan, yemek pişirme noktasındaki hünerleri ile yurttaşların ilgisini çekerken, çok sayıda yurttaş cep telefonları ile o anları kaydetti.

Eşbaşkanlar ayrıca aşçılar tarafından kazanda pişirilen Van’ın en sevilen yemeklerinden olan helîseyi standa gelen misafirlere dağıttı. Helîse almak isteyen yurttaşlar stant önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Van,Van Belediyesi

Siirt Belediyesi'nin Badminton Kursları Çocukların Yoğun İlgisiyle Devam Ediyor

Eş Başkanlar Hazro’nun Ülgen Mahallesinde halkla buluştu

BAŞKANIMIZ YENİ AÇILAN DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

KARAKÖPRÜ’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Kadınlardan JINKART’a Yoğun İlgi

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş’tan Kadın Esnaflara Destek Ziyareti

Çermik’te hayvan satış ve kesim alanı tamamlandı