Eşbaşkanlar Van Hayvan Pazarı’nı Ziyaret Etti

DİĞER 15.06.2024 19:23:06 0
Eşbaşkanlar Van Hayvan Pazarı’nı Ziyaret Etti

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, beraberindeki İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Cevdet Altındağ, Meclis üyeleri ve daire başkanlarıyla birlikte Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti.

Kurban Bayramı zamanı Van’ın en hareketli noktalarından biri olan Hayvan Pazarı esnafı, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarımız ve beraberindeki heyeti ağırladı. Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan, İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Cevdet Altındağ, Meclis Başkanvekili Tuncer Sağnıç, Meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları, Kurban Bayramı öncesi Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti.

İpekyolu ilçesi Özalp yolu üzerinde bulunan pazara giden Eşbaşkanlar, hayvan satıcıları ve yurttaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Pazarda incelemelerde bulunan Eşbaşkanlar, pazarın tamamını gezerek, burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında yurttaşlarla bir araya gelen Eşbaşkanlar, ayrıca pazar esnafının şikâyetleri ve taleplerini dinledi, alışveriş yapmaya gelen yurttaşlarla bir süre sohbet etti. 

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan, yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, bunların giderilmesi için büyük bir çaba içerisinde olduklarını dile getirdiler. İlgili daire başkanlıklarının bir süredir pazarda hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Eşbaşkanlar, yurttaşların sorunsuz bir Kurban Bayramı ve kurbanlık teminini gerçekleştirebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ettiler. Eşbaşkanlar, pazarın eksiklerini tespit ederek, daha sağlıklı bir pazar alanının oluşması için gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi. Eşbaşkanlar ayrıca, pazardaki yurttaşların ve tüm Vanlıların bayramını kutladı.



Van,Van Belediyesi

BAŞKANIMIZ ESNAFLARIMIZLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKANIMIZ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

BAŞKANIMIZ BARINAK CAFE RESTORAN'IN AÇILIŞINA KATILDI

Eş Başkanlarımız, Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

BAŞKANIMIZ HAC İBADETİNİ TAMAMLAYAN HEMŞEHRİLEMİZİ ZİYARET ETTİ

EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADİR HUM BAYRAMI’ MESAJI

İtfaiye Kayıp Ahmet İçin 500 Bin Metre Kare Alanı Taradı

Eş Başkanlar personelin Kurban Bayramını kutladı

CHP heyetinden DBB’ye ziyaret

35.6°