Eşbaşkan Şedal ve Zeydan Şenyaşar ailesinin taziyesine katıldı

DİĞER 25.10.2024 12:21:39 0
Eşbaşkan Şedal ve Zeydan Şenyaşar ailesinin taziyesine katıldı

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de AK Parti eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında öldürülen Hacı Esvet Şenyaşar ile oğulları Celal ve Adil Şenyaşar için 6 yıl 4 ay sonra taziye kuruldu.

Saldırıda babası ve iki ağabeyini kaybettikten sonra tutuklanan ve bir süre önce tahliye edilen Fadıl Şenyaşar ve ailesi, Suruç'ta bulunan bir salonda taziyeleri kabul etti.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Devrim Demir, bölgenin il ve ilçe belediye eşbaşkanları, milletvekileri ve çok sayıda yurttaş ile birlikte Şenyaşar ailesinin taziyesine katıldı.

DEM Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, annesi Emine Şenyaşar, tahliye olan Fadıl Şenyaşar ve diğer aile fertleri, taziyeye gelenleri karşıladı.

Eşbaşkan Zeydan ve Şedal, Şenyaşar ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Van,Van Belediyesi

Mardin’in İçme ve Kullanma Suyuna Bağımsız Kuruluştan Tam Not

Kapem’de Kuaförlük Kursu Açılacak

BAŞKANIMIZ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ