Eş Başkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Konak Mahallesinde 10 dönümlük alan üzerinde bulunan parkta incelemelerde bulundu.

DİĞER 24.06.2024 20:04:02 0

Eş Başkanlarımız, Konak Mahallesinde bulunan mevcut parkta çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması için ilgili birim Müdürlüğüne talimat verdi. Parkın içerisinde bisiklet yolu, koşu parkuru, restoran, kafe, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri ile birlikte vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır.

Hevserokên me Guler Yerbasan û Abdurrahim Durmuş parka ku li Taxa Banê Xanê li qadeke 10 donim e kontrol kirin.

Hevserokatiya me talîmat da Midûriyeta yekîneya pêwendîdar ku xebatên peyzaj û hêşînkirina parka heyî ya li Taxa Banê Xanê di demeke kin de biqedîne. Park dê bi rêya duçerxeyê, pista jogging, xwaringeh, qehwexane, qadên lîstikê yên zarokan û alavên werzîşê ji xizmeta welatiyên me re bê vekirin.

Şırnak,Cizre Belediyesi

EŞBAŞKAN YARDIMCILARI BİLAL ÇAPIN VE MEHMET SERKAN ÖZTÜRK'TEN OTO AMİRLİĞİ'NE ZİYARET

İTFAİYE HAFTASI KAPSAMINDA ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ

İşitme engelli öğrencilere kırtasiye desteği