Eş Başkanlarımız, Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Eş Başkanlarımız, Merkezin çalışmalarındaki son durum hakkında eğitmenlerden bilgiler aldı.

Cizre Belediyesi olarak her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını ifade eden Eş Başkanlarımız, "Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, onları üreten ve kendine yeten bireyler haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Hevserokên me Guler Yerbasan û Abdurrahim Durmuş serdana Navenda Jiyana Bê Asteng kirin ku li şaredariya me xizmetê dike.

Hevserokên me der barê rewşa dawî ya xebatên Navendê de ji perwerdekaran agahî girtin.

Hevşaredarên me diyar kirin ku wekî Şaredariya Cizîrê her tim astengdar hene û wiha got: "Em ê xebatên xwe bidomînin da ku welatiyên xwe yên astengdar di nava civakê de bi cih bikin û wan bikin kesên hilberîner û xwedîkar

Şırnak,Cizre Belediyesi

KIZILKULE’DE KLASİK MÜZİK ESİNTİLERİ

KARATAY TENİS KORTU YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Hakkari'nin Çukurca İlçesindeki Festivalde Rafting ve Off-Road Heyecanı

“Yaralarımızı saracağız”

Başkan Büyükkılıç, Yemliha'da Üreticilerle Bir Araya Geldi

Kadınlar ‘Ekolojik Bir Yaşam İçin’ Yürüdü

KÜTAHYA TURİZM MASTER PLANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜTAHYA'DA TIRMANMA YARIŞI HEYECANI BAŞLADI

KSBÜ MEZUNİYETİNDE GELECEĞİN HEKİMLERİ KEP ATTI

KENT KAHVESİ VE KENT LOKANTASI HEMŞEHRİLERİMİZE KAPILARINI AÇTI

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı

Bursa Kent Konseyi’nde Ertuğrul Aksoy dönemi

Nevşehir Belediyesi Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı