Eş Başkanlardan Mardin’deki SMA Hastası Çocuklar için Destek Çağrısı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, kentte ki SMA hastası çocuklar için destek çağrısında bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, Mardin’de bulunan ve tedavi sürecinde maddi sıkıntı yaşayan SMA’lı çocuklar Elanur, Efraim Efe ve Aziz için ‘Her Çocuk Değerlidir SMA’lı Çocuklar için Destek Olalım’ temasıyla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden birer komu spotu paylaştı.

Eş Başkan Ahmet Türk, yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer halkımız değerli hayırseverler SMA hastası 3 çocuğumuz Efraim Efe, Elanur ve Aziz’in tedavisi için sizlerden destek bekliyoruz. Bilindiği gibi SMA hastalığının ilaçları çok pahalı. Ailelerin bu ilaçları temin etme durumu yok. Yaşam mücadelesini veren bu çocuklarımıza sahip çıkalım. Desteğimizi sunalım. İnanıyorum ki hayırsever halkımız, değerli insanlarımız bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerdir. Hep birlikte çocuklarımıza sahip çıkalım. Bu çocukların yaşaması konusunda bize düşen sorumluluğu ve görevi yerine getirelim.” dedi.

Eş Başkan Devrim Demir ise, açıklamasında: “Değerli Halkımız, sizlere bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bilindiği üzere son zamanlarda SMA Hastalığı fazlasıyla artmış bulunmakta. Şehrimizde bu hastalıkla mücadele eden SMA hastası üç çocuk var; Elanur, Efraim ve Aziz. Bilindiği üzere bu hastalığın Türkiye’de tedavisi yok ve tedavi masrafları oldukça yüksek. SMA'lı çocukların aileleri tedavi için kampanya başlatmışlar fakat kampanyanın bitimine çok az zaman kaldı. Bundan dolayı çocukların bu hastalıktan kurtulması için halkımıza destek çağrısında bulunuyor ve ailelere yardım etmenizi rica ediyoruz . Yaşam her çocuğun hakkıdır. Hiçbir çocuğun yaşamdan kopartılmasını istemiyoruz. Bundan dolayı bu süreçte çocuklarımızın yanında olacağımızı belirtiyor ve yardımlarınızı bekliyoruz.” diye belirtti.

Mardin,Mardin Belediyesi

Her Geçen Gün Daha Dirençli Kahramanmaraş’a Bir Adım Daha

BAŞKAN KARA: “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

SANAT AKADEMİSİ TİYATRO BÖLÜMÜ YENİ DÖNEM SEÇMELERİ TAMAMLANDI