Eş Başkanlardan İlçe Belediyelerine Bayram Ziyareti

DİĞER 18.06.2024 02:31:02 0
Eş Başkanlardan İlçe Belediyelerine Bayram Ziyareti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Kurban Bayramı ziyaretlerinde bulundu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Tür, DEM Parti Mardin Milletvekilleri Saliha Aydeniz, Kamuran Tanhan, Beritan Güneş Altın, George Aslan ve beraberindekiler Mardin’de Kurban Bayramı ziyaretinde bulundu.

Kurban Bayramı ziyareti Mazıdağı ilçesi ile başladı. DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk ile Milletvekilleri, Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Heyet, vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra ilçe belediye binasına geçti. 

Ziyaret, Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanlarının brifingi ile sona erdi.

Heyetin ziyareti daha sonra Derik, Nusaybin, Kızıltepe ve Artuklu ilçeleri ile devam etti. İlçe belediye Eş Başkanları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Heyet, ilçe belediye binasına geçerek yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, seçim döneminde kent hizmeti ve halkçı belediyecilik üzerinde durduklarını ifade ederek, ‘’ Demokratik ve kadın özgürlükçü belediyecilik anlayışımızı hayata geçirme konusunda tanıtım yaptık ve doğru olan bir şeyi yaptık. Bu partimizin en önemli çalışmalarından birisidir. Ben inanıyorum ki hep birlikte çok başarılı bir süreç yaşayacağız.’’

Ziyaretler toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


Mardin,Mardin Belediyesi

Nitelikli Okur Buluşmalarının Konuğu Yazar Bayram S.Taşkın

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başvuru 3. Çağrı İlanı

Siirt İtfaiyesi Minik Ziyaretçilerini Ağırladı

Eşbaşkan Zeydan diyabet hastalarıyla buluştu

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ BAYKA KAPAK SİSTEMLERİ SHOWROOM MAĞAZASININ AÇILIŞINA KATILDI

Midyat’ta Halkın Katılımıyla Temizlik Seferberliği

Nevşehir Belediyesi’nden “Dolandırıcılık” Uyarısı

Eşbaşkanlardan Hayvan Bakım Merkezi’ne ziyaret

Kadın Otobüs Şoförü Ehliyet Eğitimi Projesi hayata geçiriliyor

31.9°