EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADİR HUM BAYRAMI’ MESAJI

DİĞER 24.06.2024 19:46:09 0
EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADİR HUM BAYRAMI’ MESAJI

Akdeniz Belediye Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan; “Hz. Muhammed’in Veda Haccı dönüşü Hazreti Ali’yi taltif ettiği gün” olarak anılan Gadir-i Hum Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.


Ortak metinde birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü vurgusu yapan Eş Başkanların mesajı şöyle; “Bayramlarımız, bütün kültürlerde küskünlük ve dargınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Bugün de bu zenginliklerimizden biri olan Gadir Hum Bayramı'nın coşku ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.


Bizler; sahip olduğumuz renklerimizle ve farklılıklarımızla güzel ve güçlüyüz. Bugüne kadar yaşattığımız barış, kardeşlik ve hoşgörü kültürünü gelecek nesillere aktarmak da hepimizin ortak görevidir.


Her kültür ve inançtan yurttaşımızın bayram sevinci ortak sevincimiz, hüznü ortak hüznümüzdür. Akdeniz’de yurttaşlarımızın bizlere yüklediği görev ve sorumlulukla güzel günler için hep beraber çalışacağız, ayırım yapmadan bütün insanlarımıza hizmetlerimizi ulaştıracağız.


Çünkü ‘sen, ben yok, biz varız.’  Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye’de ve dünyanın farklı kentlerinde yaşayan Arap Alevilerinin Gadir Hum Bayramını tebrik ediyor; bayramın ülkemizde ve Ortadoğu’da ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyoruz.”

 

 


Mersin,Akdeniz Belediyesi

BAŞKANIMIZ ÖZDİL VE OYMALI MAHALLELERİ GRUP YOLU İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIYA KATILDI

Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi Üyeleri Çatak'ta Bir Araya Geldi

DBB Stratejik Plan çerçevesinde STÖ’lerle toplantılar gerçekleştirecek

Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Eş Başkan Hatun’a ziyaret

DİSKİ ana sayaç uygulaması ile suyun amaç dışı kullanılmasının önüne geçiyor

VATANDAŞLARIMIZLA İSTİŞARE EDEREK SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜYORUZ

DULKADİROĞLU`NDA PARKLAR YENİLENİYOR

DULKADİROĞLU DANIŞMA MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

33.4°