Eş Başkanlardan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

DİĞER 30.04.2024 14:00:26 0
Eş Başkanlardan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Ahmet Türk ve Devrim Demir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Ahmet Türk ve Devrim Demir ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Raci Bilici, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu. Eş Başkan Türk ve Demir'i belediyenin girişinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan karşıladı.

Türk ve Demir, kendilerini karşılayan Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarına çiçek takdim etti. Eş Başkanlar daha sonra birlikte belediyenin makam odasına geçti. Eş başkanların görüşmesi basına kapalı devam etti.

Mardin,Mardin Belediyesi

Güney Koreli İtfaiyecilerden Nevşehir İtfaiyesi’ne Ziyaret