Eş Başkanlar Hazro’nun Ülgen Mahallesinde halkla buluştu

DİĞER 11.10.2024 17:54:17 0
Eş Başkanlar Hazro’nun Ülgen Mahallesinde halkla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Hazro ilçesine bağlı Ülgen Mahallesinde yurttaşlarla bir araya geldi. 

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Hazro ilçesine geçen Eş Başkanlar, Ülgen (Mêranî)  Mahallesindeki Mêranî Ziyareti çevresinin düzenlenmesi için incelemelerde bulundu. Ziyarete giden yol ve engellilerin kullandığı rampanın düzenlenmesi için ilgili birimleri görevlendiren Eş Başkanlar, daha sonra mahallenin açık alanında yurttaşlarla bir araya geldi.

Mahallede yoğun ilgi gören Eş Başkanlar, yurttaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Yol ve su gibi sorunların 2025 yatırım programıyla çözüleceğini belirten Eş Başkanlar, acil çözülmesi gereken sorunlar için ise ilgili birimleri görevlendirdi. 

Mahalle ziyaretinde Eş Başkanlara, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Serdar Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Berivan Güneş, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Özgür Tekin, Ulaşım Dairesi Başkanı Temel Cengiz ile meclis üyeleri eşlik etti. 

 


Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Asfalt Yama Çalışmaları Devam Ediyor

Kadınlardan JINKART’a Yoğun İlgi

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş’tan Kadın Esnaflara Destek Ziyareti

Çermik’te hayvan satış ve kesim alanı tamamlandı

Kent Genelinde Yol Çalışması Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi 6 ayda 2019 hastaya ulaştı

Mehmetçik Mahallesi'nde Yeni Yol Çalışmaları

Başkan Gülpınar’a Hırvatistan’da ‘Büyük Şükran Belgesi’ Takdim Edildi

Büyükşehir’den Vatandaşlara Modern Ulaşım Hizmeti ‘Kapalı Ve Klimalı Durak’

28.9°