Tarih: 24.09.2024 10:07

Eş Başkanlar, Diyarbakır Tabip Odası yöneticilerini ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Mehmet Veysi Ülgen ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Mehmet Veysi Ülgen ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, Ülgen ve beraberindekiler ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, 15 Ağustos’ta yaşamını yitiren ve cenazesi Diyarbakır’da toprağa verilen yazar Dr. Tarık Ziya Ekinci için düzenlenecek etkinliğe ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ülgen ve beraberindekilerine teşekkür etti.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Orjinal Habere Git