Eş Başkanımız Güler Yerbasan, Belediyemiz meclis üyeleri ile birlikte, İzzet Kezer Caddesinde incelemelerde bulundu.

DİĞER 26.07.2024 20:14:24 0

Eş Başkanımız Yerbasan, Köy ürünlerinin satışı yapıldığı alanda vatandaşlarımızın yazın sıcaktan kışın ise yağmurdan etkilenmemeleri için ‘‘sundurma çatı’’ yapılması yönünde gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

Hevseroka me Guler Yerbasan tevî endamên meclîsa şaredariyê kolana Îzzet Kezer seh kirin.

Hevseroka me ya Yerbasan talîmat da ku li herêma ku berhemên gund lê tên firotin, ji bo welatiyên me di havîn û zivistanê de ji germahî û baranê bandor nebin, xebatên pêwîst ji bo avakirina "banê bazarê" dan dest pê kirin.

Şırnak,Cizre Belediyesi

Sağlık Denetim Koordinasyonundan Besi OSB’de ‘uyarı’ kontrolü

Sur’da ‘Sokakta Spor’ etkinliği düzenlendi

Sur’daki metruk binalarda ilaçlama çalışması