Eş Başkanımız Demir’den Kentteki Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaret

DİĞER 26.06.2024 20:27:57 0
Eş Başkanımız Demir’den Kentteki Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaret

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, kentteki sivil toplum örgütlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Aksin,  Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bahri Çeviren, Kent A.Ş Genel Müdürü Ali Kahraman, kentteki sivil toplum örgütlerine ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaret Türkiye Makine Mühendisleri Odası’na (TMMOB) gerçekleştirildi. Daha sonra Mardin Barosu, İnsan Hakları Derneği (İHD) ve Kamu Emekçileri Sendikası’na (KESK) gerçekleştirildi.

Ziyaretler sırasında, sivil toplum örgütlerinin kent yönetimindeki öneme değinildi. Büyükşehir Belediyesinin mevcut çalışmaları ve hayata geçireceği projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Kenttin sosyal dokusuna dokunulmadan ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha iyi seviyelere nasıl çıkarılabileceği konuşuldu. Şehrin sorunlarına değinilerek çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Mardin,Mardin Belediyesi

Başkan Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Arı’dan Esnaf Ziyaretleri

Van Gölünde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu