Eş Başkanımız Abdurrahim Durmuş, Meclis üyelerimiz ile birlikte Mesire Alanı ve Melaye Ciziri parkında incelemelerde bulundu.

DİĞER 23.06.2024 01:45:06 0

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Durmuş, Parkta bulunan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Başkan Durmuş, Mesire alanı ve Parkların genel durumu hakkında bilgileri Park ve Bahçeler Müdürü İkbal Işıktaş’tan alarak eksiklerin  giderilmesi konusunda talimat verdi.

Hevserokê me Abdurrahim Durmuş tevî endamên Meclisa me li Qada Bêhnvedanê û parka Melayê Cizîrî venêrîn pêk anî.

Hevşaredar  Durmuşê ku ji aliyê welatiyan ve rastî eleqeyeke mezin hat, li parkê bi welatiyan re sohbet kir û guh da daxwazên wan.

Şaredar Durmuş der barê rewşa giştî ya qada bêhnvedanê û parkan de ji Gerînendeyê Park û Baxçeyan Îkbal Işiktaş agahî girt û ji bo kêmasiyan ji holê rakin talîmat da.

Şırnak,Cizre Belediyesi

DBB Stratejik Plan çerçevesinde STÖ’lerle toplantılar gerçekleştirecek

Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Eş Başkan Hatun’a ziyaret

DİSKİ ana sayaç uygulaması ile suyun amaç dışı kullanılmasının önüne geçiyor

VATANDAŞLARIMIZLA İSTİŞARE EDEREK SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜYORUZ

DULKADİROĞLU`NDA PARKLAR YENİLENİYOR

DULKADİROĞLU DANIŞMA MECLİSİ HAZİRAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Cizre Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında memurları kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

BASINA VE KAMUOYUNA