Tarih: 07.10.2024 15:39

EŞ BAŞKAN TUBA SAYILĞAN'DAN İNŞAATI DEVAM EDEN KADIN TAZİYE EVİ'NE ZİYARET.

Facebook Twitter Linked-in

Muş Belediye Eş Başkanı Tuba Sayılğan, Kale Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kadın Taziye Evi’ni ziyaret etti.
        Çalışmalar hızla ilerliyor ve taziye evinin kısa süre içinde açılması planlanıyor.
        Eş Başkan Tuba Sayılğan, Kale Mahallesi Muhtarı Murat Aydın ile bir araya gelerek mahalledeki sorunlar ve geliştirme projeleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
        Mahallenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar hızla devam edecek.

Hevşaredarê Mûşê Tuba Sayilğan, Mala Sersaxiyê ya Jinan a li Taxa Kalê tê avakirin ziyaret kir.
        Xebat bi lez ber bi pêş ve diçin û tê plankirin ku di demek kin de mala sersaxiyê bê vekirin
        Sayilğan bi Mıxtarê Taxa Kalê Murat Aydin re hat cem hev û li ser pirsgirêk û projeyên geşepêdana taxê civîneke berhemdar pêk anî.
        Xebatên ji bo peydakirina hewcedariyên taxan wê bi lez dewam bikin.

Muş,Muş Belediyesi

Orjinal Habere Git