Eş Başkan Hatun'dan kaza geçiren personele ziyaret

DİĞER 29.06.2024 19:34:00 0
Eş Başkan Hatun

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, trafik kazası geçiren belediye personeli ve yurttaşı ziyaret etti.

Diyarbakır-Eğil karayolunda asfalt taşırken tali yoldan çıkan başka bir kamyonla çarpışıp kaza geçiren ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı personeli Mehmet Can Kılıç, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Eş Başkan Doğan Hatun, Kılınç'ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Personelin ailesiyle de bir süre görüşen Hatun, tedavi süreci tamamlanıp işinin başına dönene kadar Kılınç'ı yalnız bırakmayacaklarını bildirdi.

Hasta yakınları ile görüştü

Eş Başkan Doğan Hatun, daha sonra hastane bahçesinde yakınlarını bekleyen Diyarbakır ve çevre illerden gelen yurttaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kazada yaralanan Çaçal'ı da ziyaret etti

Eş Başkan Hatun, hastane ziyaretlerinin ardından Eğil ilçesine bağlı Kaya Mahallesinde ikamet eden ve kazada yaralanan Mehmet Çaçal ve ailesine geçmiş ziyaretinde bulundu.

Eş Başkan Hatun'a ziyaretlerde Genel Sekreter Emrullah Gördük, meclis üyeleri ve daire başkanları eşlik etti.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Gezin Gençlik Kampında ilaçlama ve tadilat çalışması başladı

DİSKİ: Diyarbakır'da içme suyu tüketiminde büyük artış yaşandı

DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR…