Eş Başkan Devrim Demir, Kızıltepe Halk Lokantasını Ziyaret etti

DİĞER 21.10.2024 01:42:12 0
Eş Başkan Devrim Demir, Kızıltepe Halk Lokantasını Ziyaret etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, günlük yaklaşık 550 yurttaşa hizmet veren Kızıltepe Halk Lokantasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eş Başkan Demir, yurttaşlarla beraber öğle yemeği yedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yurttaşa ucuz, kaliteli, hijyenik ve güvenilir yemek sunma amacıyla 3 Ekim’de açtığı Kızıltepe Halk Lokantası’nı ziyaret etti. Eş Başkan Demir'e, Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları Gülbin Şahin Dağhan ve Selahattin Ay da eşlik etti. Halk lokantasında incelemelerde bulunan Eş Başkan Demir, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Eş Başkan Demir, yemek sırasına girip yemeğini aldıktan sonra yurttaşlarla beraber öğle yemeği yedi.

Eş Başkan Demir, burada yaptığı açıklamada,  Artuklu Halk Lokantası’nın açıldığı ilk günden itibaren halktan olumlu tepkiler aldıklarını ve bu nedenle yeni halk lokantaları açmak için harekete geçtiklerini belirtti.

-“Amacımız halkımızın mutlu olması”

Mardin’in tüm ilçelerinde halk lokantası gibi hizmetlere ihtiyaç olduğunu ifade eden Eş Başkan Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mardin’in tüm ilçelerinde bu tarz hizmetlere ihtiyaç var. İkincisini açtığımız Kızıltepe Halk Lokantası’ndan çıkan yemekler kaliteli ve hijyendir. Fiyatların uygun olmasından dolayı halktan yoğun ilgi görüyor. Günde yaklaşık 550 yurttaşımız burada yemeğini yiyebiliyor. Halk lokantasından yemek yiyen her bir yurttaşımız buradan mutlu bir şekilde ayrılıyor. Bizim de amacımız yurttaşlarımızın mutlu olması. Halkımızın mutluluğu bize moral ve motivasyon veriyor. İmkânlar dâhilinde tüm ilçelerimizde bu hizmetleri yaygınlaştıracağız.”

Eş Başkan Demir, daha sonra personel ile fotoğraf çektikten sonra lokantadan ayrıldı.


Mardin,Mardin Belediyesi

Eş Başkanlar Oğlaklı deprem konutlarında incelemede bulundu

Nevşehir Belediyesi 1. Kabak Çekirdeği Festivali Yapıldı

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Berberlik ve Öz Bakım Hizmeti

Büyükşehir’den Şehir İçi Ulaşımda Kalıcı Çözümler

Kansere yakalanan sokak köpeği tedavi ediliyor

Kızıltepe İlçesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Eş Başkan Bucak, Rojin Kabaiş'in cenaze törenine katıldı

‘Arafta Düet’ eseri yazarlarından Yiğit Bener Van’da okuyucuyla buluştu

Viranşehir’de Bir Grup Yolu Daha Asfaltlanıyor

17.1°