Eş Başkan Demir, GABB Eylül Ayı Meclis Toplantısına Katıldı

DİĞER 28.09.2024 20:47:37 0
Eş Başkan Demir, GABB Eylül Ayı Meclis Toplantısına Katıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) Eylül ayı olağan meclis toplantısına katıldı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği Eylül ayı olağan meclis toplantısı Diyarbakır’da yapıldı. Toplantıya Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkan Devrim Demir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan ve diğer meclis üyeleri katıldı.

Meclis toplantısı yoklama ve açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra gündem maddelerine geçildi.

2025-2029 yılları Stratejik Planı, Kadro düzenlemeleri, Hizmet Alım Sözleşmeleri, 2025 Mali Çalışma Programı üzerinde duruldu. Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’na (UCLG-MEWA) üyelik talebi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı dilek ve temenniler ardından kapanışla sona erdi.

Mardin,Mardin Belediyesi

Eş Başkanlar, toplumsal duyarlılık gösteren Mahmut Uçak’ı ağırladı

EŞBAŞKAN YARDIMCILARI BİLAL ÇAPIN VE MEHMET SERKAN ÖZTÜRK'TEN OTO AMİRLİĞİ'NE ZİYARET

İTFAİYE HAFTASI KAPSAMINDA ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ