ERZNCANKAPIDA MUHTEEM DNM

AK PARTİ 19.09.2024 14:59:12 0
ERZNCANKAPIDA MUHTEEM DNM

Erzurum Bykehir Belediyesi, kentin en eski yerleim yeri olan Erzincankap’da yerinde dnm esas alan yeni bir projeye start verdi. Bykehir Belediyesi tarafndan hayata geirilecek olan projeyle Erzincankap’da modern mimariyi esas alnarak meydan ve ar yaplacak. Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yapt deerlendirmede, “2014’ten bu yana, Erzurum’da ok byk admlar attk, saysz hizmeti hayata geirdik. ehrimizin drt bir yanna hizmet gtrdk, vatandalarmzn taleplerini dinledik, onlarn ihtiyalarna cevap verdik. ehrimizde yeni atlm hamlelerini de tek tek hayata geirmeye devam ediyoruz” dedi.

ERZNCANKAPI’NIN EHRES DEYOR

Bakan Mehmet Sekmen, “Erzincankap’da muhteem bir dnme imza atacaz” diye konutu. Bakan Sekmen, yeni projeyle birlikte blgede 150 aralk otoparkn da yaplacan kaydetti. Sekmen, “Blgede younluu en asgariye indirecek otopark ile birlikte sz konusu yerdeki ticari hacmin geliimi iin 20 i yeri ve 50 ofis ina edeceiz” eklinde konutu. Blgede 1000 metrekarelik meydan bulunan modern mimariyle donatlm yeni bir ar yapacaklarn kaydeden Bakan Sekmen, “Erzurum’u daha yaanabilir, daha modern bir ehir haline getirmek iin durmadan altk ve almaya devam ediyoruz” kaydn dt.

Erzurum,Erzurum Belediyesi

Başkan Doğan, Bakan Uraloğlu’nu belediyede ağırladı

Yeşilyurt’ta Avrupa Hareketlilik Haftası Dolu Dolu Geçecek

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÖNCÜ PROJE TÜRKİYEYE MODEL OLDU”