Erzincan D-100 Karayolunda "Hız Yapma, Can Yakma" Sloganıyla Bayram Denetimi

Güncel 14.06.2024 19:37:48 0
Erzincan D-100 Karayolunda
Erzincan'da, Kurban Bayramı öncesinde araç yoğunluğunun arttığı D-100 karayolunda, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "Hız yapma, can yakma" sloganıyla denetimler gerçekleştirildi. Trafik ekipleri, bayram tatiline çıkan sürücü ve yolculara ikramlarda bulunarak bayramlarını kutladı.

Denetimlerin ardından trafik polisleri, durdurulan sürücülere ve yolculara çay, su, kek ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı. Nazik karşılamadan memnun kalan sürücüler ve yolcular, trafik polisleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Denetim noktasında durdurulan sürücüler, yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdi. İstanbul’dan Van'a giden Engin Akgün, İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Uygulama çok güzel. Bu uygulamanın ülkemizin her yerinde yapılmasını isteriz. Broşürler de uyarıcı oldu. Herkes dikkate alsın bu uyarıları, böylelikle kazaları ve can kayıplarını önlemiş oluruz." dedi.
 
Samsun’dan Kars’a seyahat eden Sadık Kaya ise bayram tatili için yolda olduğunu belirterek, görevli ekiplere nazik karşılamaları için teşekkür etti.
Sürücü Fatih Akgün de ikramla karşılanmalarının çok hoşlarına gittiğini ifade ederek, "Bayram yolunda dinlendik, istirahat ettik. Şimdi yolumuza devam ediyoruz. Allah herkese kazasız belasız gitmeyi nasip etsin." diye konuştu.

Erzincan'daki bu denetim ve ikramlar, sürücülerin trafik kurallarına uyma konusundaki farkındalıklarını artırmayı ve bayram tatili boyunca yaşanabilecek trafik kazalarını önlemeyi amaçlıyor. Trafik ekiplerinin bu tür nazik ve bilinçlendirici yaklaşımları, sürücülerin dikkatini çekerek trafikte daha özenli ve dikkatli olmalarını sağlamayı hedefliyor.
 
Erzincan D-100 karayolunda gerçekleştirilen bu denetimler, bayram tatili boyunca güvenli bir seyahat ortamı oluşturmak ve kazaları en aza indirmek amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Trafik ekiplerinin bu tür uygulamaları, sürücülerin ve yolcuların güvenliğini sağlamak adına büyük önem taşıyor.
 

Ankara,İç İşleri Bakanlığı

ARABULUCULUĞA GİDEN DOSYA SAYISI 6 MİLYONA YAKLAŞTI

Muğla’da Jandarma Ekipleri Kurban Bayramı Süresince Yoğun Trafik Tedbirleri Aldı

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: Lütfen Ama Lütfen Trafik Kurallarına Uyalım, Emniyet Kemeri Takmayı İhmal Etmeyelim

Bakanımız Göktaş: “Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı’nın uygulanma sürecinde 1’inci yıl ara değerlendirme raporunu hazırladık”

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDAN SULAMA OTOMASYONU YATIRIMLARI

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Bayram Tatilinin 7. Gününde 597 Trafik Kazasının Meydana Geldiğini Açıkladı

EMEKLİLERİN DE TERCİHİ YHT

GURUR PROJEMİZ TÜRKSAT 6A AMERİKA’DA

İMAM HATİP LİSELERİ ARASINDA ÇİNCEDEN İSPANYOLCAYA 11 DİLDE MÜNAZARA YARIŞMALARI SONUÇLANDI

34.8°