Erzincan Belediyesi’ne ait hububat tarlalarında hasat başladı.

MHP 16.07.2024 19:46:33 0
Erzincan Belediyesi’ne ait hububat tarlalarında hasat başladı.

Tarih : 16 Temmuz 2024

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye mücavir alanları içerisinde 630 dönüm arazi üzerine ekim yapılan hububat tarlalarında Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Erzincan Belediyesi olarak Belediye mücavir alanları içerisinde gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmaların yanı sıra, Tarımsal ürünlerin yoğun olarak üretildiği ilimizde Belediyemiz tarafından ekimlerini yaptığımız hububat tarlalarında da Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı.

Belediyemiz tarafından, Ziraat Mühendislerinin kontrolünde ekilebilir alanların ekilmesini sağlamak, üreticilere hangi ürünlerin, hangi çeşitlerin daha verimli olduğunu gösterebilmek ve ekilebilir olduğunu vatandaşlar ile paylaşmak için 630 dönüm arazide ekimlerini yaptığımız Buğday ve Arpaların Biçerdöver ile hasat işlemleri başladı

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Ziraat mühendislerinin kontrolünde tarlalarda yetiştirilen Buğday ve Arpaların biçim çalışmaları Ziraat Mühendisi Veda Şan Bayram, gözetiminde devam ediyor.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKANIMIZ, DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI KATILDI

BAŞKANIMIZ, FATMANUR CEYLAN VE BERAT KOÇ ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI

BAŞKANIMIZ'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

GÜMÜŞHANE VOLEYBOL SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET