Erzincan Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor

MHP 24.06.2024 19:36:57 0
Erzincan Belediyesi Yaz Spor Okulları başlıyor

Tarih : 24 Haziran 2024

Erzincan Belediyesi çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal gelişimlerine katkı sunmak ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla, 7-14 yaş arası ücretsiz Yaz Spor Okulları'nı açıyor.

Farklı branşlarda verilecek olan kurslarla yüzlerce çocuğa kapılarını açan Erzincan Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile tatil döneminde çocuklara sporla iç içe bir tatil yaşatacak.

Yaz Spor Okullarında öğrencilerin spor yapmaları, sağlıklı fiziksel gelişimlerine katkı sunulması amaçlanıyor.

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde; Futbol, Dart, Bocce, Tenis, Plates, Fitness, Karate, Taekvondo, ve Basketbol kursları ile çocukların hem eğlenmeleri hem de spor yaparak bedensel ve zihinsel gelişimlerine destek sağlanması hedefleniyor.

Başvurular 24 Haziran – 05 Temmuz 2024 tarihleri arasında, Çarşı Mahallesi TOKİ Konutları Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

BAŞKANIMIZ, ALEYNA KURT VE DAVUT ŞANLITÜRK ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI