Erzincan Belediyesi mahallelerde parklar ve çocuk oyun grupları yapım çalışmalarına devam ediyor.

MHP 25.07.2024 19:58:19 0

Tarih : 25 Temmuz 2024

Belediyemiz tarafından mahallelerde vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri yeni park yapımları, çocuklarımızın ise güvenle oynayabileceği modern oyun grupları kurma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Hürrem palangası ve Yaylabaşı Mahallelerimize çocuk oyun grupları yerleştirildi.

Şehrin dört bir yanındaki mahallelerde devam eden bu çalışmalar kapsamında, çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak oyun grupları titizlikle yerleştiriliyor.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

Çankırı’da Parklar Yenileniyor

TÜRKAV GENEL BAŞKANI KORKMAZ’DAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Erzincan Valisi Sn. Hamza Aydoğdu’ya ziyaret

Türkiye Yüzyılında Uluslararası 1. Türk Diasporası Sempozyumu sona erdi.

Türkiye Yüzyılında 1. Uluslararası Türk Diasporası Sempozyumu

BAŞKANIMIZ, İZLANDA’YI DEPLASMANDA 4-2 MAĞLUP EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZI TEBRİK ETTİ

Çankırı’da Afet Risklerinin Azaltılmasına Yönelik Tatbikat Yapıldı

BAŞKANIMIZ, MERVE ÇELİK VE ENVER SARI ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI