Erzincan Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni 01 Eylül Pazar günü yapılacak

MHP 29.08.2024 14:24:24 0

Tarih : 29 Ağustos 2024

Erzincan Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleninde bu yıl 115 çocuk sünnet ettirildi. Şölen 1 Eylül 2024 Pazar Günü Saat 19.00 da Esentepe’de yapılacak.

Erzincan Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Geleneksel Sünnet Şöleninde, Erzincan'da ikamet eden ve maddi imkanı bulunmayan 115 çocuk Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün koordinesinde modern cerrahi yöntemlerle, steril koşullarda ücretsiz olarak sünnet ettirildi.

Erzincan Belediyesi tarafından ücretsiz olarak Sünnet ettirilen 115 çocuğun Sünnet Elbiseleri de yine Belediye tarafından alındı. Düzenlenecek olan programda çocuklar Terzi Baba Türbesi ziyaretinin ardından şölenin yapılacağı Esentepe Mesire alanına getirilecek. Palyaço gösterisi, Mehter Konseri ve Yerel Sanatçıların sahne alacağı konserde vatandaşlarımız güzel bir gün geçirecekler.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Esentepe’de yapılacak olan şölene vatandaşlarımızı da davet ederek; "Erzincan'da yaşayan çocuklarımızın bu mutluluklarını paylaşmaktan buna vesile olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Esentepe’de yapacağımız Sünnet Şölenine bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu geleneğimiz inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecektir." dedi.

Erzincan,Erzincan Belediyesi

KİCK BOKS KURSUMUZ BAŞLIYOR!

BAŞKANIMIZ, ŞANLI BAYRAĞIMIZI HARŞİT ÇAYI’NDAN ÇIKARAN İTFAİYE PERSONELLERİMİZİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Zabıta ekiplerimiz tarafından kozmetik ürünleri satışı yapılan işletmelere denetim yapıldı.

BAŞKANIMIZ, ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE DUALARLA YAD ETTİ

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANELİ MİLLİ ANTRENÖR VE SPORCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

BAŞKANIMIZ, TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZI TEBRİK ETTİ

BELEDİYEMİZ, YOL VE KALDIRIM DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞ OTEL KIR BAHÇESİ İLE KAHVE DİYARI İŞLETMESİNİN AÇILIŞINI KATILDI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger, mahalle muhtarları ile biraya geldi.