ERKEK'TEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

CHP 3.07.2024 14:00:05 0
ERKEK

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yazar-Şair-Akademisyen Prof. Dr. Hasan Erkek ile bir araya geldi. Erkek, yazmış olduğu ‘100. Yıl Cumhuriyet Destanı Cumhuriyet’in Şiirli 100’ü’ isimli kitabını Başkan Ataç’a hediye etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yazar-Şair-Akademisyen Prof. Dr. Hasan Erkek’i makamında ağırladı.

Erkek, Başkan Ataç’a yazmış olduğu son kitabı ‘100. Yıl Cumhuriyet Destanı Cumhuriyet’in Şiirli 100’ü’ hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda Erkek kitabını Başkan Ataç’a hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, Eskişehir’de İşgal ve Direniş, Eskişehir’in Kurtuluşu, Milli Mücadelede Eskişehir’de Sol, Yunan Arşiv Kayıtlarında İşgal Eskişehir’i ve Milli Mücadele ve Eskişehir adlı kitaplardan oluşan “100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu” serisini hediye etti.

Ziyaretin ardından ise Başkan Ataç ve Erkek  Milli Mücadele’de Eskişehir ve 100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu sergisini gezdi.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU