EPİK TİYATRO VE BERTOLT BRECHT ATÖLYESİ DÜZENLENECEK

CHP 23.05.2024 19:30:35 0
EPİK TİYATRO VE BERTOLT BRECHT ATÖLYESİ DÜZENLENECEK

Tepebaşı Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Sendikası Eskişehir Temsilciliği iş birliğinde Epik Tiyatro ve Bertolt Brecht Atölyesi gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, sanat etkinlikleri ile kent sakinlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Sendikası Eskişehir Temsilciliği iş birliğinde Epik Tiyatro ve Bertolt Brecht Atölyesi düzenlenecek. Özdilek Sanat Merkezi’nde 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek atölyede Doç. Dr. Süreyya Karacabey ‘Brecht’in Tiyatro Fikri’ konulu sunumunu gerçekleştirecek. Ardından Latif Tiftikçi’nin gösterimi olacak. Atölye yürütücülüğünü Erkan Umut’un yaptığı atölyede Brecht’in şarkılarını ise Barış Yıldırım seslendirecek.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek atölyeye tüm Eskişehirlileri davet etti.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİ SÜRDÜRÜYOR