Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Vakfı’ndan Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK PARTİ 24.06.2024 11:13:01 0

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Adnan Öztaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Özdemir, Başkan Öztaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Öztaş, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek vakfın çalışmalarında her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi

Depremi yaşayan minikler Sakarya’nın doğal güzelliklerine hayran kaldı

Sakarya’nın her köşesi Büyükşehirle güzelleşiyor

Sakaryalılar yangına müdahaleyi Büyükşehir itfaiyesinden öğreniyor