EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

AK PARTİ 2.05.2024 18:56:09 0
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde sona eriyor. Mükelleflerin cezai duruma düşmemeleri için ödemelerini zamanında yapmaları gerekiyor.

Ünye Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik vergisi 1.taksit ödemeleri için başvuruların belediye veznelerine yapılması gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklamada sistem güncellenmesi dolayısıyla web sitesi ve E-Devlet üzerinden ödemeler 10 Mayıs tarihi itibariyle yapıalbileceğinden, ödemelerin bu tarihe kadar sadece belediye veznelerinden gerçekleştirilebileceğinin altı çizildi.

Vatandaşların cezai duruma düşmeleri ve mağdur olmamaları için ödemelerin zamanında yapılması gerektiği vurgulanan açıklamada, 31 Mayıs Cuma mesai saatini bitiminin son süre olduğunun altı çizildi.

Ordu,Ünye Belediyesi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “19 MAYIS, MİLLİ UYANIŞIN SEMBOLÜDÜR”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN KOCAFEST FESTİVALİ’NE DAVET

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÜSTYAPI ÇALIŞMASI