Emir Can İğrek Tekirdağlı Hayranlarıyla Ertelenen Konserde Buluştu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ancak yoğun yağmur yağışı sebebi ile ertelenen Emir Can İğrek Konseri coşkulu bir kalabalık eşliğinde Süleymanpaşa Sahil Dolgu alanda gerçekleştirildi.

KONSER ÖNCESİ SAHNE ŞOVLARI HEYECANI ARTTIRDI

İnteraktif bilgi yarışması ile başlayan gecede Sunucu Sinan Uysal’ın performansı ve Dj şovu, beklenen konser öncesi heyecanı arttırdı. Saatler 22.00’yi gösterdiğinde Türk pop müziğin yükselen yıldızı Emir Can İğrek alkışlar eşliğinde sahneye çıktı.

BİNLERCE KİŞİLİK KORO ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

Emir Can İğrek, özgün sözleri ve etkileyici sahne performansı eşliğinde seslendirdiği kendi eserlerinin yanı sıra hem duygusal hem de hareketli parçalardan oluşan repertuarıyla Süleymanpaşalı müzikseverleri adeta büyülerken, şarkılarına binlerce Süleymanpaşalıdan oluşan bir koro eşlik etti.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Konserin sonunda sahneye çıkarak Emir Can İğrek’e çiçek takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; “Ben Emir Can İğrek kardeşime buraya tekrar geldiği için teşekkür ederim. Hepinizin bildiği gibi kendisi Tekirdağlı. Tekirdağlı bir kardeşimizin böylesi hayran kitlesi olması, sesi ve müziği ile her geçen gün zirveye giden basamakları hızlıca çıkması bizi çok mutlu ediyor. Bu gece de bizlere coşku dolu bir gece yaşatıyor. Kendisine teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Başkan Volkan Nallar ve Emir Can İğrek konseri izlemeye gelenler ile özçekimde aynı karede buluşurken yaklaşık 2 saat süren konser, sahne şovları ile sona erdi.

Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ nın Teşkilat Yapısı ve Çalışma Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Sağlık ocakları ve camiler temizleniyor

Mahalle sakinleri istedi, Şehit Ahmet Belen Parkı yenilendi

Kepez, Ay Deresi ıslah çalışmasıyla sel baskınlarına ‘dur’ diyecek

BAYBURT MUTFAĞI TRT1'DE

Mardin Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

Dosinia Likya Cup Yat Yarışları başladı

Başkan Öztaş, Hemşehrilerinin Sevincini Paylaşıyor

BİSİKLET VE UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

"Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisi Galeri Eyüpsultan’da

Sandıklı Kapalı Hayvan Pazarı

19. ALANYA ULUSLARARASI CAZ FESTİVALİ YILDIZLAR GEÇİDİNE SAHNE OLACAK

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN YAPRACIK PAZAR ESNAFLARINA ZİYARET

"Arabasız Gün’e hazır mısınız?

BAKAN YUMAKLI’DAN BURSA’YA TARIMSAL SULAMA MÜJDESİ

Başkan Kocagöz, sokağa atılan anne ve kıza sahip çıktı

BAŞKAN GENÇ BULAK'TAKİ YERLEŞKEYİ İNCELEDİ

BAŞKAN DİNÇER, AKSARAY AKADEMİ’Yİ AÇILIŞ ÖNCESİ ZİYARET EDEREK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI