Elbistan Otogarı Yenilenen Yüzüyle Kasım’da Hizmete Sunulacak

Büyükşehir Belediyesi, depremde büyük hasar alan Elbistan otogarında başlattığı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fırat Görgel, otogarın yenilenen yüzüyle Kasım ayında hizmete alınacağını belirtti.

6 Şubat depremlerinin izlerini tamamen silerek Kahramanmaraş’ı daha iyi noktalara taşımak için Başkan Fırat Görgel öncülüğünde tüm alanlarda yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan otogarında başlattığı güçlendirme çalışmalarına da devam ediyor. Asrın felaketinde büyük hasar alan ilçe terminali iç ve dış mekânlarıyla baştan uca yenilenerek güçlendiriliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla otogarda depremin oluşturduğu hasarlar giderilirken bilet satış gişeleri, dinlenme alanları, sosyal donatılar, şebeke hatları, aydınlatma ve otopark alanları da baştan uca yenileniyor. 10 Milyon TL’lik yatırımla yenilenecek ve güçlendirilecek otogar, modern bir görünüme kavuşturulacak. Alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ilçe otogarının yenilenen yüzüyle Kasım ayında hizmete alınacağını belirtti.

10 Milyon TL’lik Yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren 11 ilçemizde yoğun bir çalışma ortaya koyuyoruz. Bu noktada Elbistan’ımızda da alt yapıdan üst yapıya çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Elbistan Otogarımız da yaşadığımız afette hasar alan hizmet noktalarından biri. Büyükşehir Belediyesi olarak tesisle ilgili projelerimizi hazırladık ve çalışmalara başladık. 10 Milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Ekiplerimizi Kasım ayına kadar buradaki çalışmalarını tamamlayacak. Elbistan Otogar’ı yenilenen binası, peronları, sosyal donatıları ve yeni çevre düzeniyle hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Sürece katkı ve destek sağlayan otogar esnafımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Başkan Büyükkılıç’a Teşekkür Eden Özvatan Belediye Başkanı Demir: “Hizmet İltifata Tabidir”

Merkezefendi'de OffRoad Yarışlarında Nefes Kesen Mücadele Sona Erdi

ATATÜRK’ÜN ORDU’YA GELİŞİNİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLANDI

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA KUŞADASI’NIN GENÇ ESNAF VE İŞ İNSANLARINDAN ZİYARET

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ORTABURUN KÖY MEZARLIĞINA SUNDURMA

Başkan Çavuşoğlu’ndan kreş müjdesi

Belediyemize ait Şehir Hamamı siz Şuhutlu Hemşehrilerimizin hizmetinde.

Esentepe 2’nci etap rekreasyon alanında çalışmalar devam ediyor.

Patnos'a Yeni Bir Canlılık: Roka Mini Hal Pazarı Açıldı

GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERİNDEKİ SON GELİŞMELER SEMPOZYUMUNDA ÜLKEMİZ TEMSİL EDİLDİ

ÖZGÜR ÖZEL: HASAN BİTMEZ SON NEFESİNE KADAR FİLİSTİN DAVASI İÇİN MÜCADELE ETTİ

GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR